lördag 6 augusti 2011

Segt som bara den


(blid lånad från http://detaljer.blogg.se/)

Jag har inte joggat på hela veckan för jag har både agerat renoveringshjälp, pluggat och har varit lat, men i förmiddags begav jag mig ut. Det var ingen kul runda fötterna kändes som betongklumpar och huvudet var verkligen inte med alls. Jag kämpade och kämpade, men efter 4km gav jag upp!
Nu får jag bara se till att inte fortsätta vara lat, utan rycka upp mig ett snäpp innan jag åker iväg!

2 kommentarer:

  1. Hej. Kom till din blogg när jag sökte på Pullhusen Sollefteå? Visste är det som ett billigt korriodorsboende? Får alla bo där eller bara studenter? Vet du vad st kostar? Hur får man tag pÅ det boende? MÅnga frågor, men letar billigt boende i Sollefteå ev inför jobb på sjukhuset. Mvh katarina

    SvaraRadera
  2. Katarina: Hej, kul att du tittade förbi :-)
    Antinngen hör du till Landstingsbostäder, jag har bara en gammal kontakt dit, men du blir skickad vidare till rätt person nr till en stig 0620-19338, vad jag har hört kostar rummen runt 1200kr/mån men är inte säker.
    En annan kontakt är Ulf Näsmark, ulf.nasmark@sverige.nu, de har rum i samma hus som landstinget och som privat kostar det 1750kr/mån i våras, vet inte om de har billigare pris för landstingsanställda.
    Hoppas du får tag i något boende, i den korridoren jag bodde i fanns kök,toalett och dusch i korridoren, men jag tror det är olika, men man sover ju nästan bara där och dusch kan man göra på sjukhuset (men i den korridoren jag bodde var duschen nyrenoverad och fräsch) Luycka till! :-)

    SvaraRadera

Hej! Kul att se just DIG här :o)