onsdag 31 augusti 2011

Hårdplugg

I dag plöjer vi igenom en bunt med artiklar för att undersöka hur man mäter framgång hos barn med utvecklingssvårigheter, varför skiner solen så vackert, när vi är bänkade framför papper och skärmar? Om några timmar ska vi lufta oss :D

2 kommentarer:

  1. Det där lät intressant.. Vem sätter värderingarna på framåtskridande? Finns de någon med självupplevd erfarenhet bakom, eller är det bara klinisk personal som skall tycka att någon stackare börjar få duga?
    Jag kanske tänker snett, men jag ser en fara i "vetenskapen". Hur upplevs värderingarna av den det berör? Vilket utrymme får smärta i vardagslivet?
    Vi har våra svenska skallmätningar, och vi har försäkringskassans kränkningar av sjuka. Saker som inte har byggt upp människor. Nu blir det här frågan om vård och rehabilitering, så målet är ett bättre sådant! :) -Jag bara tänkte till helt snabbt..

    SvaraRadera
  2. Hej vill du ha gratis produkter från Allévo? De har just nu en tävling på sin sida på facebook där de 20 första som svarar vinner! Just nu är det bara 3 st som svarat! Läs hur du går till väga på min blogg!

    SvaraRadera

Hej! Kul att se just DIG här :o)