söndag 12 juni 2011

Vad fan säger männinskan!

Jag var i en underklädesbutik idag, provade den ena BHn efter den andra och några bikinitrosor. Jag tycker det är trevligt när man får hjälp av expiditen och jag kände mig väl omhändertagen. Plötsligt frågar hon om jag hade gått ner mycket i vikt. Jag sa runt 40kg och då säger hon: - Det syns, nu är det väl dags att börja träna! Hur kan man säga så om man inte känner någon, vad vet hon vad jag har för levnadsvanor? Jag vet att jag har kass elastisitet i huden, har ingen jämn mjuk mage och jag gillar framförallt inte att prova underkläder eller gå runt i bara underkläderna. Till en början kände jag mig förbannan, men nu vet jag inte, jag tror nog att hon kände sig ganska dum efteråt och jag hoppas hon lärde sig att man inte säger allt man tänker!

7 kommentarer:

  1. Och hur lärde hon sig att inte säga vad hon tänkte? :D Var det någon som hjälpte henne, månne?

    Undrar vad hon skulle säga, om istället jag kom för att prova BH och trosa? -Hon bör ju kunna bemöta alla kunder väl!

    SvaraRadera
  2. Erik: Jag sa ju att jag redan tränade, så jag tänkte att det borde ha fått henne att tänka till, men självklart vet jag ju inte hur hon fungerar *S*

    SvaraRadera
  3. Den feta städerskan12 juni 2011 kl. 22:31

    Haha! Love that pic of you. Jadu, vad tänker folk? Hon skulle säkert vara hurtig. Hur tror hon man går ner i vikt? Knasigt! Vi måste bli bättre på att bli spontana och säga ifrån, säga att det där sårade mig eller dylikt. Faktiskt. Mm. Kram!

    SvaraRadera
  4. Fy vad elakt och opassande sagt. Hon i den positionen borde veta bättre. Du tränar förmodligen mer på en veckan än vad hon gjort i hela sitt liv!!!

    SvaraRadera
  5. det var verkligen klantigt sagt! man säger inte så till någon man inte känner! Galet! Hoppas verkligen hon lärde sig en läxa! Jag hade blivit jättearg och ledsen!

    kram Cecilia

    SvaraRadera
  6. Vilken knäppgök!!
    Hoppas lopporna från 1000 kameler hemsöker henne!! (har jag längtat efter att använda och nu verkar det som om någon betett sig så illa att frasen kan brukas).

    Stor kram!!

    SvaraRadera
  7. :) vad söta ni är, tack!

    SvaraRadera

Hej! Kul att se just DIG här :o)